Omfattande planerat tekniskt arbete

Under tisdagen pågår ett planerat tekniskt arbete på webbplatsen. Under arbetet genomförs olika testsändningar från kammaren. Det kommer även att publiceras sändningar i webb-tv-arkivet. Delar av det som visas i webbplatsens kalender för tisdag 24 maj är testinformation. Arbetet är ett led i att modernisera tekniken för webb-tv på riksdagen.se. Vid frågor kontakta riksdagsinformation på riksdagsinformation@riksdagen.se.

Aktuellt

Filtrerar på:

Särskild debatt om bristande trygghet i skolan

Debatt Tisdagen den 25 januari klockan 13 höll riksdagen en särskild debatt om bristande trygghet i skolan. Debatten hade begärts av Liberalerna. Från regeringen deltog skolminister Lina Axelsson Kihlblom (S). Debatten går att se i efterhand via riksdagens webb-tv.

Ljuskonstverket Making Women Visible på Riksplan och konstnärerna Foto: Melker Dahlstrand

Interaktivt ljuskonstverk på Riksplan

Evenemang Den 4–12 december kan du se ljuskonstverket Making Women Visible på Riksplan framför Riksdagshuset i Stockholm. Det är ett interaktivt konstverk och en del av Nobel Week Lights Stockholm och har tagits fram av konstnärsduon Yuvia Maini och Victoria Albrecht. Via QR-koder vid konstverket kan du lära dig mer om kvinnorna och även dela informationen i sociala medier.