Just nu är det problem med riksdagens telefoni. Bland annat kan det vara svårt att nå riksdagsinformation via telefon. Det går att skicka e-post till: riksdagsinformation@riksdagen.se
Arbete pågår med att lösa problemet.
Filtrerar på:
Onsdag 7 mars 2018 Riksdagsförvaltningen har digitaliserat dokument från 450 år av riksdagsarbete. Tillsammans med Kungliga biblioteket (KB) har materialet gjorts tillgängligt och sökbart på nätet.
Onsdag 1 november 2017 Nu är kronorna i Sveriges riksdags logotyp guldfärgade istället för blå. Den 1 november skedde bytet i riksdagens digitala kanaler.
Onsdag 25 oktober 2017 Utvecklingsbloggen, som tidigare funnits på en separat webbplats, integreras nu här på riksdagens webbplats. Från och med nu kommer nyheter om utvecklingen av riksdagens digitala kanaler publiceras här. Kom gärna med synpunkter på vårt utvecklingsarbete, kontaktinformation hittar du till höger.
Torsdag 28 september 2017 Ta en titt i viktiga EU-rum, hör Cecilia Malmström berätta om sitt jobb som EU-kommissionär, se hur riksdagens EU-arbete fungerar och mycket mer. Sveriges riksdags EU-information är en ny webbplats som på ett lättbegripligt sätt förklarar hur EU fungerar. Den ersätter den tidigare eu-upplysningen.se.
Torsdag 10 november 2016 Nu finns ett nyhetsbrev om riksdagen som riktar sig direkt till samhällskunskapslärare på högstadiet och gymnasiet. Nyhetsbrevet Riksdagen för lärare presenterar nyheter i riksdagens pedagogiska utbud och ger tips på hur materialet på riksdagens webbplats kan användas i klassrummet.
Tisdag 17 mars 2015 En smartare sökfunktion är en av de viktigaste delarna i arbetet med nya riksdagen.se. Sökfunktionen ska vara ett verktyg för att snabbt och enkelt lösa uppgifter och hitta svar.
Fredag 12 december 2014 Riksdagens webbplats bygger på riksdagens öppna data. Det innebär att det är genom öppna data som webbplatsen får information om riksdagens arbete.
Torsdag 16 oktober 2014 Just nu pågår den allmänna motionstiden. Då får ledamöterna lämna motioner, förslag, i praktiskt taget vilket ämne som helst. Förslagen går förstås att ta del av på riksdagen.se. Det är inte bara dagsaktuella motioner som går att läsa på webbplatsen. Nu har drygt 27 000 äldre motioner från 1971 fram till 1990 digitaliserats och publicerats.